Pannenkoek met aardbeien
1 eetlepel boekweitmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en amandelmelk.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met verse aardbeien.
Boekweitvlokkenpap met vijgen
3 boekweitvlokken mengen met amandelmelk, halve eetlepel kaneel en 1 banaan.
De pap aan de kook brengen en 1 minuut laten koken.
Garneren met 2 in plakjes gesneden vijgen.
Paksoi met gierst en notensaus.
Voor 5 personen
1 ui, 1 teentje knoflook, 1 prei en 1 paksoi snipperen, in reepjes snijden en fruiten in de kokosolie.
Een flinke snuf gember en een snufje zout over strooien.
250 gram gierst koken in 625 ml. water met zout.
Notensaus:
3 eetlepels notenpasta, 4 eetlepels ketjap manis, klein uitje fijn snipperen.
De ingrediënten mengen, opwarmen. Zoveel amandelmelk toevoegen tot er een mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.
De gierst en de groente's door mekaar scheppen en serveren met de notensaus en een omelet.
Boekweitvlokkenpap met vijgen
3 boekweitvlokken mengen met amandelmelk, halve eetlepel kaneel en 1 banaan.
De pap aan de kook brengen en 1 minuut laten koken.
Garneren met 2 in plakjes gesneden vijgen.
Paksoi met gierst en notensaus.
Voor 5 personen
1 ui, 1 teentje knoflook, 1 prei en 1 paksoi snipperen, in reepjes snijden en fruiten in de kokosolie.
Een flinke snuf gember en een snufje zout over strooien.
250 gram gierst koken in 625 ml. water met zout.
Notensaus:
3 eetlepels notenpasta, 4 eetlepels ketjap manis, klein uitje fijn snipperen.
De ingrediënten mengen, opwarmen. Zoveel amandelmelk toevoegen tot er een mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.
De gierst en de groente's door mekaar scheppen en serveren met de notensaus en een omelet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten