woensdag 15 oktober 2014

Romige yoghurt met banaan en avocado

1 eetlepel lijnzaad breken in de blender.

Een banaan, avocado en 4 flinke eetlepels yoghurt toevoegen en even pureren.


Pannenkoek met geitenkaas, ei en tomaat

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.

De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met koriander geitenkaas, tomaatjes en een gekookt eitje.

Gedroogde koriander over de belegde pannenkoek strooien.

Pasta met tomatensaus en tuinerwtjes

1 ui en 2 teentjes knoflook snipperen en fruiten in de kokosolie. 1 rode puntpaprika en 2 grote vlees tomaten in blokjes snijden en meebakken met een flinke snuf paprikapoeder en een snufje zout.

Deksel op de pan en op een laag vuur ca. 15 minuten zachtjes laten koken.

Ondertussen 250 gram glutenvrije pasta koken.

200 gram tuinerwtjes (uit de vriezer) en 100 gram basilicum tofu de laatste 2 minuten bij de saus voegen en mee warmen.

De macaroni opdienen met de tuinerwtjes-tomatensaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten