Pannenkoek met honing, lijnzaad en aardbeien
2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, kaneel, 1 ei en een scheutje water mengen.
1 eetlepel olijfolie verwarmen. Het beslag in de pan schenken en de pannenkoek aan 2 kanten bakken.
1 eetlepel lijnzaad breken met behulp van een staafmixer.
1 eetlepel honing over de pannenkoek verdelen. Het lijnzaad er over strooien en garneren met verse aardbeien.
Bananenbrood met kokossnippers.
Bananenbrood met kokossnippers.
Wortel macaroni
2 uien, een halve rode peper, 1 rode paprika en 4 grote wortels snipperen en in blokjes snijden.
2 eetlepels kokosolie verwarmen in een koekenpan en alle ingrediënten bakken.
1 theelepel paprikapoeder, kurkuma, snufje zout en gemberpoeder toevoegen.
250 gram boekweitmacaroni koken in ruim water met een snufje zout.
De gare boekweitmacaroni door de wortels roeren.
Serveren met feta-kaas en cherrytomaatjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten