vrijdag 18 december 2015

Pannenkoek met honing, lijnzaad en aardbeien

2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, kaneel, 1 ei en een scheutje water mengen.

1 eetlepel olijfolie verwarmen. Het beslag in de pan schenken en de pannenkoek aan 2 kanten bakken.
1 eetlepel lijnzaad breken met behulp van een staafmixer.

1 eetlepel honing over de pannenkoek verdelen. Het lijnzaad er over strooien en garneren met verse aardbeien.

 Bananenbrood  met kokossnippers.
Wortel macaroni

2 uien, een halve rode peper, 1 rode paprika en 4 grote wortels snipperen en in blokjes snijden.

2 eetlepels kokosolie verwarmen in een koekenpan en alle ingrediënten bakken.
1 theelepel paprikapoeder, kurkuma, snufje zout en gemberpoeder toevoegen.

250 gram boekweitmacaroni koken in ruim water met een snufje zout.

De gare boekweitmacaroni door de wortels roeren.

Serveren met feta-kaas en cherrytomaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten