dinsdag 19 januari 2016

 Dubbele hartige pannenkoek met kaas, olijven en fetakaas
Crackers met een dun laagje roomboter en kaas



Zoete aardappel stamppot met wortels en champignons

Voor 4 personen

In een grote pan water met een snufje zout aan de kook brengen.
5 aardappels schillen en in het kokende water leggen.
1 grote zoete aardappel schillen in schijven van 3 cm. snijden en meekoken.
5 grote wortels schillen in blokjes snijden en ook mee koken.

In een koekenpannetje ondertussen een eetlepel kokosolie verwarmen. 
250 gram champignons in schijfjes snijden en samen met een gesnipperd sjalotje bakken.

Als de wortels aardappels en zoete aardappel gaar zijn, met een stamper pureren.
Op smaak brengen met zout en zwarte peper.

De zoete aardappel stamppot serveren met de champignons en een gesnipperd bosuitje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten