zondag 17 januari 2016

 Yoghurt met haver -en boekweitvlokken

1 eetlepel havervlokken, 1 eetlepels boekweitvlokken, snufje kaneel en gemberpoeder mengen. 3 flinke eetlepels yoghurt toevoegen en serveren met een handje walnoten en blauwe bessen.
 2 hartige pannenkoekjes bakken  en beleggen met kaas en een gebakken ei.

Serveren met walnoten
Kerrie spitskool met gebakken aardappelblokjes

Voor 4 personen
1 prei in reepjes snijden en fruiten in een eetlepel kokosolie.
De spitskool in reepjes snijden en meebakken. 2 theelepels kerrie en een snufje zout toevoegen.
10 minuten op een laag vuur garen.


Ondertussen: ca. 800 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in 2 flinke eetlepels kokosolie.
Op smaak brengen met een snufje zout en paprika poeder.

De spitskool serveren met de gebakken aardappeltjes en een handje cashewnoten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten