Dunne pannenkoek met appelstroop
1 eetlepel boekweitmeel, snufje zout, 1 groot ei, scheutje olijfolie en water goed mengen.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en insmeren met appelstroop.
Serveren met rood fruit.
Tomaten omelet
1 tomaat in plakjes snijden en bakken in de extra vergine kokosolie.
flinke snuf kurkuma, handje oregano en een snufje zout over strooien.
1 geklutst ei toevoegen en op een laag vuur bakken.
De omelet voorzichtig omdraaien.
Serveren met rucola sla en zeekraal.
Tomaten omelet
1 tomaat in plakjes snijden en bakken in de extra vergine kokosolie.
flinke snuf kurkuma, handje oregano en een snufje zout over strooien.
1 geklutst ei toevoegen en op een laag vuur bakken.
De omelet voorzichtig omdraaien.
Serveren met rucola sla en zeekraal.
Witlof met honing-geitenkaas
5 stronkjes witlof in reepjes snijden. De kern er uit snijden.
5 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel witte wijnazijn met een snufje zout er door roeren.
1 zure appel in stukjes snijden, 1 klein rood uitje snipperen, 1 ei hard koken en in plakjes snijden, ca. 75 gram honing-geitenkaas kruimelen.
Alle ingrediënten door de witlof roeren en een handje gedroogde dille er over strooien.
De witlof serveren met aardappels, gebakken of gekookt en een gekookt ei.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten