Nog net 2 stukjes over van het broodje van gistermiddag.
Er waren meer kapers op de kust...
Dit bordje spreekt voor zich...
Plakjes extra belegen kaas, 2 tomaten en 1 groot gekookt ei.
snufje zout en kurkuma over strooien en garneren met verse peterselie.
Sperziebonen met champignons en notensaus
Voor 4 personen
ca. 500 gram aardappels schillen, in plakjes snijden en bakken in de kokosolie.
500 gram sperziebonen beetgaar koken in water met zout.
1 ui snipperen en fruiten in de kokosolie. 1 flinke snuf kurkuma en een snuf gember poeder over de uien strooien.
250 gram champignons in plakjes snijden en meebakken.
Een notensaus maken van 2 flinke eetlepels notenpasta of pindakaas, 1 uitgeknepen teentje knoflook, 4 eetlepels ketjap manis en een half blikje kokosmelk.
Al roerend aan de kook brengen. Als de saus kookt de warmtebron uitdraaien. De saus nog even goed doorroeren.
De sperziebonen serveren met de gebakken aardappels, champignons en de notensaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten