vrijdag 31 oktober 2014

Klein pannenkoekje met kaas en tomaat.

Beslag is voor 2 à 3 pannenkoeken.

2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie, vers geraspte gemberwortel en kurkuma en een snufje kerriepoeder mengen en aanlengen tot een dun beslag met water.

De pannenkoeken bakken in de olijfolie.

Beleggen met kaas, tomaat en gedroogde koriander.

Oosterse pannenkoek

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel gedroogde koriander en water.

De pannenkoek bakken in de kokosolie en beleggen met notenpasta. 
1 handje pinda's over de pannenkoek strooien en voor 3/4 dicht klappen.


Boerenkool met venkel en kaas

Voor 5 personen

750 gram aardappels en 600 gram boerenkool koken.

2 uien, 2 teentjes knoflook snipperen en samen met in plakjes gesneden venkel fruiten in de kokosolie. 1 eetlepel venkelzaad er over strooien.

De boerenkool afgieten en met meebakken met de uien, knoflook en venkel.
De gare aardappels er door stampen.

De boerenkool serveren met cashewnoten en geraspte extra belegen kaas.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten