Voor 2 pannenkoeken.
Beslag maken van 3 eetlepels boekweitmeel, 1 eetlepel kokosmeel, snufje zout, scheutje olijfolie, 0,5 eetlepel verse kurkuma en gember, snufje kruidnagel, kerrie, 1 eetlepel chiazaad en water.
De pannenkoeken bakken in de olijfolie.
Mijn pannenkoek met plakjes kaas belegd.
Ingrediënten:
3 eetlepels boekweitvlokken
2 eetlepels boekweitmeel
1 eetlepel kokosmeel
1 ei,
1 banaan
snufje zout
Oven voorverwarmen op 175 graden.
De ingrediënten goed mengen en als een halve bol op een bakplaat bekleed met bakpapier leggen en 30 minuten in de oven bakken.
Serveren met een laagje kokosolie.
Gebakken spruitjes met tamme kastanjes
ca. 200 gram tamme kastanjes pellen en bakken in de extra vergine kokosolie.
1 rode ui en 1 teentje knoflook snipperen en fruiten in de kokosolie.
500 gram spruitjes schoonmaken en in vieren snijden en met de uien mee bakken tot ze beetgaar zijn.
Een halve gele paprika in niet al te kleine stukjes snijden, toevoegen en even mee warmen. De paprika moet knapperig blijven.
Als de tamme kastanjes goed gebakken zijn door de groentes roeren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten