zondag 19 oktober 2014

Volle yoghurt met 1 eetlepel lijnzaadolie, scheutje ahornsiroop, handje walnoten, en 3 bramen.




Pompoensoep

2 rode uien en 1 teentje knoflook fruiten in de kokosolie.
1 pompoen, 4 wortels, 1 venkel knol en 4 tomaten schoonmaken en/of schillen, in grove stukken snijden en even mee bakken.

Halve eetlepel kurkuma, paprikapoeder en een snufje gember poeder over strooien.

1 liter kokend water met 2 bouillonblokjes toevoegen en de soep 15 minuten koken.

Als de groentes gaar zijn pureren met een staafmixer.

De soep op smaak brengen met zout/peper en garneren met peterselie en pompoenpitten.


Boekweitpannenkoek met fetakaas en rode puntpaprika

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.

De pannenkoek beleggen met plakjes fetakaas en rode puntpaprika.
Garneren met verse peterselie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten