maandag 20 oktober 2014

Romige bananenpap

3 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, 1 banaan en een snuf kaneel.

De pap aan de kook brengen en 2 minuten laten koken.

Gelijk serveren.

Lijnzaadpannenkoek met verse kruiden

2 eetlepels lijnzaad breken met bijvoorbeeld een staafmixer.
1 groot ei of 2 kleine eieren toevoegen samen met 1 eetlepel boekweitmeel, snufje zout, scheutje olijfolie en water.

De pannenkoek bakken in de olijfolie.

De lijnzaadpannenkoek insmeren met extra vergine kokosolie en verse basilicum en peterselie over strooien.

Rauwe bloemkool pasta met 3 soorten kaas

Voor 5 à 6 personen

250 gram glutenvrije of boekweitpasta koken in water met een snufje zout.

1 normaal formaat bloemkool fijnsnijden.
1 bosuitje snipperen.
1 gele paprika in reepjes snijden
100 gram fetakaas, koriander geitenkaas en extra belegen kaas in blokjes snijden
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels lijnzaad olie
1 eetlepel witte wijnazijn
snufje zout/peper

Alle ingrediënten goed mengen en garneren met peterselie en walnoten.

De bloemkool serveren met de pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten