maandag 3 november 2014

Aardbeien yoghurt shake

1 eetlepel lijnzaad breken in de blender.
12 aardbeien, 1 rijpe banaan en 2 eetlepels volle yoghurt toevoegen en pureren.


Pannenkoek met Terschellinger Cranberry jam.

Basis boekweit pannenkoek bakken in olijfolie:
Ingrediënten: 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.

Ruim beleggen met Terschellinger Cranberry jam en een handje blauwe bessen.


Spinazie met aardappelpuree en een gekookt eitje

4 personen

500 gram aardappels koken.
Als de aardappels gaar zijn stampen met een scheut amandelmelk, een klontje roomboter, zout/peper en een snuf nootmuskaat.

ca. 900 gram spinazie kort koken. Tot de blaadje net beginnen te slinken.
Met een staafmixer fijn maken en op smaak brengen met nootmuskaat en een snufje zout.

Ondertussen 4 eitjes koken.

Eenvoudig maar lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten