dinsdag 4 november 2014

Fruitontbijt

2 kiwi's in plakjes snijden.
1 banaan, handje bramen en frambozen door de kiwi's scheppen.
1 eetlepel lijnzaadolie over het fruit sprenkelen.




Pannenkoek met brandnetelkaas en rucola sla

Boekweitpannenkoek: 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water mengen. Het beslag in een koekenpan met een scheutje olijfolie gieten en aan 2 kanten bakken.

De pannenkoek beleggen met plakjes brandnetelkaas en rucola sla.
Garneren met een handje walnoten.

Broccoli met quinoa en rucola-avocado saus

Voor 3 personen

150 gram quinoa koken in 300 ml.water met een snufje zout.

2 stronken broccoli beetgaar koken.

rucola-avocado saus:
1 avocado
klein teentje knoflook
handje pijnboompitten
3 handjes rucola sla
1 handje basilicum blaadjes
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
snufje zout/peper

Deze ingrediënten met een staafmixer pureren en op smaak brengen met geraspte extra belegen kaas.

De broccoli serveren met de quinoa en de rucola-avocado saus. Een klein handje pijnboompitten over het gerecht strooien.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten