Glutenvrije crackers met gekookt eitje, tomaat en basilicumblaadjes.
Courgette soep met ras el hanout kruiden van Marjolein...
Pompoen ratjetoe met komkommersalade
Voor 5 personen
2 uien snipperen en fruiten in de kokosolie. een flinke snuf kurkuma over strooien
ca. 750 gram aardappels, een halve middel grote pompoen en een winterwortel schillen, in blokjes snijden en samen met de uien bakken.
1 rode puntpaprika in grove stukjes snijden en toevoegen.
Regelmatig even roeren en op een niet al te hoog vuur gaar bakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
1 komkommer schillen en niet al te fijn raspen.
1 eetlepel lijnzaadolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, snuf zout/peper, 1 theelepel kokosbloesem suiker en 1 plak in blokjes gesneden feta kaas toevoegen. De ingrediënten goed mengen.
De pompoen ratjetoe garneren met 2 handjes fijngesneden gemengde noten en verse peterselie en opdienen met de komkommer salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten