Avocado-noten Yoghurt met kiwi
1 eetlepel heel lijnzaad en 2 eetlepels walnoten fijn malen in een blender.
1 avocado en 4 eetlepels volle yoghurt toevoegen en pureren.
1 kiwi in blokjes snijden
De avocado-noten yoghurt in een schaaltje scheppen en garneren met de kiwi.
Venkel-kaas pannenkoek
2 eetlepels boekweitmeel, 1 eetlepel boekweitvlokken, snufje zout, scheutje olijfolie, water en 1 theelepel venkelzaad mengen en 10 minuten laten staan.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
Bij het bakken van de 2e kant, plakjes kaas op de pannenkoek leggen.
Het vuur laag zetten, zodat de kaas kan smelten. een snuf kurkuma over het kaas strooien.
De pannenkoek garneren met plakjes rode punt paprika en sesamzaadjes.
Venkel-kaas pannenkoek
2 eetlepels boekweitmeel, 1 eetlepel boekweitvlokken, snufje zout, scheutje olijfolie, water en 1 theelepel venkelzaad mengen en 10 minuten laten staan.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
Bij het bakken van de 2e kant, plakjes kaas op de pannenkoek leggen.
Het vuur laag zetten, zodat de kaas kan smelten. een snuf kurkuma over het kaas strooien.
De pannenkoek garneren met plakjes rode punt paprika en sesamzaadjes.
Snijbonen met aardappelsalade
Voor 4 personen
400 gram snijbonen in stukjes snijden en beetgaar koken.
500 gram aardappels schillen en koken in water met zout.
1 zure appel, 2 augurken, en een klein rood uitje fijn snijden en door mekaar scheppen.
Als de aardappels gaar zijn, deze met een snufje zout en een scheut olijfolie stamepen.
Het mengsel van appel, augurk en rood uitje er door heen roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
De snijbonen serveren met de aardappelsalade en een gekookt eitje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten