Dadelbroodje met fruit
2 plakjes dadelbrood beleggen met extra vergine kokosolie.
Recept heb ik gister geschreven.
Vooraf fruit, mandarijn met een handje blauwe bessen.
Tomatenomelet
2 eieren klutsen met 1 in kleine stukjes gesneden tomaat, blaadjes van 2 takjes tijm, snuf kurkuma, paprikapoeder en zout/peper.
De omelet bakken in de kokosolie.
Garneren met geraspte kaas, cherrytomaatjes en alfalfa.
Serveren met voor mij alweer de laatste stukjes dadelbrood.
Tomatenomelet
2 eieren klutsen met 1 in kleine stukjes gesneden tomaat, blaadjes van 2 takjes tijm, snuf kurkuma, paprikapoeder en zout/peper.
De omelet bakken in de kokosolie.
Garneren met geraspte kaas, cherrytomaatjes en alfalfa.
Serveren met voor mij alweer de laatste stukjes dadelbrood.
Stamppot zuurkool met een spicy jus
Voor ca. 4 personen
750 gram aardappels schillen en koken in water met een snufje zout.
Als de aardappels bijna gaar zijn een pakje zuurkool toevoegen. De zuurkool eventueel eerst iets fijn snijden. Als de aardappels gaar zijn het water er af gieten en stampen.
Spicy jus:
1 rode peper em 1 sjalotje snipperen en fruiten in de kokosolie.
1 bouillonblokje en ca. 200 ml. water en een scheutje olijfolie toevoegen en aan de kook brengen.
Met een deksel op de pan ca. 10 minuten op een laag vuur koken.
De zuurkool opdienen met de spicy jus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten