zaterdag 15 november 2014

Bananen pap

4 eetlepels gierstvlokken in een pannetje mengen met ruim amandelmelk en aan de kook brengen.
1 rijpe banaan in plakjes er door roeren.

1 snufje gemberpoeder er over strooien en goed blijven roeren tot de pap de gewenste dikte heeft. Eventueel een beetje amandelmelk toevoegen.


Pannenkoek met geitenkaas en augurk

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.

Beleggen met koriander geitenkaas en plakjes augurk. De pannenkoek dicht klappen en garneren met alfalfa.

 Lekkere Spruitjes...

Voor 4 personen
Een halve rode peper snipperen en fruiten in de kokosolie.
ca. 750 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en met de rode peper meebakken. Een halve eetlepel kurkuma over strooien.

Ondertussen 400 gram spruitjes schoonmaken, halveren en in kokend water leggen en 4 minuten koken. De spruitjes afgieten en met de aardappels meebakken.
1 gele paprika in reepjes snijden en toevoegen. Op smaak brengen met zout, paprika poeder en een snufje gemberpoeder.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten