zaterdag 8 november 2014

Boekweitvlokken pap gojibessen en banaan

3 eetlepels boekweitvlokken mengen met 2 eetlepels gojibessen, flinke snuf kaneel en een snufje gember poeder.

De pap al roerend aan de kook brengen en 2 minuten laten koken.

1 banaan in plakjes in een kommetje leggen en de pap er over schenken.


Groentesoep

2 rode uien in reepjes snijden en met 1 gesnipperd knoflookteentje fruiten in de kokosolie.

1 stengel bleekselderij, 1 rode puntpaprika toevoegen met 1,5 liter gekookt water met 2 bouillon blokjes, flinke snuf kurkuma en paprikapoeder.

100 gram sperziebonen en 3 eetlepels quinoa meekoken.

De soep ca. 15 minuten koken.

Het vocht van 1 klein potje velderwtjes afgieten en even met de soep meewarmen.

Vlak voor het opdienen 2 handjes basilicum door de soep roeren. Op smaak brengen met zout en peper.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten