vrijdag 7 november 2014

 Pannenkoek met geitenkaas en walnoten

beslag maken van 1 eetlepel boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek in de olijfolie bakken. Geitenkaas met honing over de pannenkoek verdelen met een handje walnoten.
De pannenkoek oprollen en in plakjes snijden




Banenenbrood van boekweitmeel

Ingrediënten
3 bananen
2 eieren
snuf zout
3 vijgen
handje walnoten
200 gram boekweitmeel

De oven op 165 graden voorverwarmen

De bananen prakken, de vijgen in stukjes snijden. Alle ingrediënten goed door mekaar roeren.
Het deeg op een ingevette bakplaat aanbrengen. Zo hoog mogelijk (het deeg rijst niet) en 35 minuten bakken in de oven.

Na het bakken in plakjes snijden en beleggen met bijvoorbeeld jam. Of alleen met kokosolie. Is ook lekker.

Rode bieten met geitenkaas en aardappelblokjes

Het blijft een favoriet gerecht voor mij.

Aardappels schillen in blokjes snijden en bakken in de kokosolie met een snufje zout, kurkuma en paprikapoeder.

Gekookte rode bieten raspen. 2 eetlepels witte wijn azijn, 1 eetlepel olijfolie, een klein geraspt uitje, snufje zout en peper toevoegen. De rode bieten even opwarmen.

De rode bieten serveren met de aardappelblokjes en geitenkaas en garneren met een paar walnoten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten