Gierstevlokken pap met gojibessen, banaan en chia-zaad
4 eetlepels gierstevlokken mengen met 1 theelepel kaneel, snufje gemberpoeder, 2 eetlepels gojibessen, 1 eetlepel chiazaad en ruim amandelmelk.
De pap aan de kook brengen en eventueel als de pap te dik wordt amandelmelk toevoegen.
1 banaan in plakjes snijden in een kommetje leggen en de pap erover schenken.
Goed roeren.
Garneren met een paar gojibessen.
Kokospannenkoek met appelstroop
1 eetlepel kokosmeel, 1 eetlepel boekweitmeel, 2 eieren, snufje zout, scheutje olijfolie, 1 eetlepel kokosrasp en water mengen tot een stevig beslag.
1 eetlepel kokosolie verwarmen in een koekenpan en het beslag verdelen over de pan.
Op een laag vuur bakken. Als de bovenkant van de pannenkoek gestold is de pannenkoek voorzicht omdraaien. Eventueel de pannenkoek op een deksel laten glijden, pan er op de kop op en snel omdraaien.
Kaneel op de kokospannenkoek strooien en beleggen met appelstroop.
Kokospannenkoek met appelstroop
1 eetlepel kokosmeel, 1 eetlepel boekweitmeel, 2 eieren, snufje zout, scheutje olijfolie, 1 eetlepel kokosrasp en water mengen tot een stevig beslag.
1 eetlepel kokosolie verwarmen in een koekenpan en het beslag verdelen over de pan.
Op een laag vuur bakken. Als de bovenkant van de pannenkoek gestold is de pannenkoek voorzicht omdraaien. Eventueel de pannenkoek op een deksel laten glijden, pan er op de kop op en snel omdraaien.
Kaneel op de kokospannenkoek strooien en beleggen met appelstroop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten