Kaneelpap
3 eetlepels boekweitvlokken mengen met een halve eetlepel kaneel en een snufje gemberpoeder en amandelmelk.
De pap aan de kook brengen, 1 minuut koken. In een kommetje schenken en eventueel serveren met een scheutje ahornsiroop.
Pannenkoek met kaas en gemengde noten
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutjes olijfolie en water. De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes extra belegen kaas.
Een handje gemengde noten bij serveren.
Pannenkoek met kaas en gemengde noten
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutjes olijfolie en water. De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes extra belegen kaas.
Een handje gemengde noten bij serveren.
Stamppot rode kool
Voor 4 personen.
500 gram aardappels schillen en koken in water met een snufje zout.
Een halve rode kool, of 1 kleine rode kool in reepjes snijden.
1 rode ui snipperen en fruiten in de extra vergine kokosolie.
De rode kool meebakken.
200 ml. sojaroom toevoegen en goed doorroeren. De deksel op de pan en op een laag vuur ca. 10 minuten stoven. Af en toe even doorroeren.
De aardappels en rode kool stampen, op smaak brengen met zout en peper en serveren met blokjes feta kaas
Geen opmerkingen:
Een reactie posten