woensdag 26 november 2014

Pannenkoek met tomaat, feta-kaas en zeekraal

Een standaard beslag, met 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water maken. 1 theelepel vers geraspte gember en kurkuma toevoegen met een en een snufje kerriepoeder.

2 pannenkoeken bakken in de olijfolie. 1 beleggen met plakjes tomaat, fetakaas en zeekraal.


Eierpannenkoek met warm fruit en monchou

2 eetlepels boekweitmeel mengen met 2 eieren, snufje zout en scheutje olijfolie.

De pannenkoek bakken in de olijfolie.

Een handje rode bessen, blauwe bessen en bramen bakken in de extra vergine kokosolie. Een flinke snuf kaneel over strooien.

De pannenkoek insmeren met monchou kaas. Over de monchou kaas kaneel strooien.  Het gebakken fruit er op leggen met extra stukjes monchou kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten