1 rijpe banaan prakken. 1 ei door de banaan roeren met een snuf zout. 2 flinke eetlepels boekweitmeel en een klein scheutje water toevoegen en goed roeren.
Het blijft een dik beslag. De pannenkoek bakken in de extra vergine kokosolie. De pannenkoek op een deksel laten glijden en snel met de nog te bakken kant in de pan leggen.
De bananen pannenkoek in smeren met monchou en bestrooien met kaneel.
4 dadels halveren en met een toefje monchou op de pannenkoek leggen. Nog een beetje kaneel over de dadels en monchou strooien.
Pannenkoek met pestokaas en ei
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
De pannenkoek beleggen met plakjes pestokaas en een gebakken ei.
Garneren met een paar walnoten en blaadjes basilicum.
Rode bieten met geitenkaas
Voor 4 personen
ca. 700 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie met een snufje zout en een snuf kurkuma.
ca. 700 gram rode bieten koken of gekookte bietjes kopen, schillen en grof raspen.
1 klein geraspt uitje, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte wijnazijn, snufje zout/peper, 1 eetlepel kokosbloesemsuiker en een scheutje water toevoegen. De bietjes even opwarmen.
De rode bieten serveren met de aardappelblokjes en een stukje zachte geitenkaas met amandelnootjes.
Een snufje kurkuma over strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten