zaterdag 20 december 2014

Pannenkoek met Italiaanse kruiden kaas

Beslag maken van 2 eetlepel boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, 1 theelepel vers geraspte kurkuma en gemberwortel, scheutje olijfolie en water.

De pannenkoek bakken in de kokosolie en beleggen met Italiaanse kruiden kaas.

Yoghurt met noten, gojibessen en kaneel

1 flinke eetlepel kokosmeel mengen met een kommetje yoghurt. Goed roeren.

Een handje gemengde noten, gojibessen en een scheutje ahornsiroop door de yoghurt roeren.

Een flinke snuf kaneel over strooien.


Pittige macaroni
Voor 3 personen

1 rode, 1 witte ui, 4 teentjes knoflook, 1 rode peper snipperen en één voor één fruiten in de kokosolie.
1 theelepel kurkuma, paprikapoeder, 2 handjes oregano, snufje gemberpoeder toevoegen.
6 tomaten in blokjes snijden en meebakken.

Een deksel op de pan en ca. 15 minuten smoren.

Ondertussen 250 gram glutenvrije macaroni koken.

1plak rooktofu in kleine blokjes snijden en bakken in 1 eetlepel kokosolie.
Afblussen met 2 eetlepels ketjap manis.

De macaroni door de groentes scheppen en vervolgens de gebakken tofu. Op smaak brengen met zout en peper.

Garneren met verse basilicum blaadjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten