4 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, 1 theelepel kaneel, snufje gemberpoeder, handje rozijnen en 1 in plakjes gesneden banaan.
De pap al roerend aan de kook brengen. 3 minuten al roerend laten koken.
Een snufje kaneel over de pap strooien.
Kokosmeel pannenkoek met appelstroop
1 eetlepel kokosmeel, 1 eetlepel boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water mengen tot een mooi beslag.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met appelstroop en walnoten.
Stevige broccoli soep
Voor ca. 4 personen
1 ui, 1 teentje knoflook snipperen en fruiten in de kokosolie.
Een halve venkelknol, een halve knolselderij en een halve zoete aardappel in blokjes snijden en mee roerbakken. Snuf kurkuma, gemberpoeder en een handje venkelzaad over strooien.
Kokend water toevoegen tot de groentes onder water staan. 10 minuten koken.
Na 10 minuten koken 1 stronk broccoli toevoegen en nog 5 minuten koken.
De soep pureren met een staafmixer en op smaak brengen met zout en peper.
Garneren met verse peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten