4 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, 1 theelepel kaneel, snufje gemberpoeder, 4 aardbeien en een handje blauwe bessen.
De pap al roerend aan de kook brengen. Zolang koken tot de pap de gewenste dikte heeft.
De pap in een kommetje schenken en 4 pruimen op kaneel toevoegen.
De boekweitpap met fruit even doorroeren en serveren.
Cherrytomaatjes pannenkoek
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, scheutje olijfolie, snufje zout, 6 in vieren gesneden cherrytomaatjes, flinke snuf kurkuma, 1 theelepel oregano en water.
De pannenkoek bakken in de kokosolie.
Als de pannenkoek aan 2 kanten gebakken is, op de bovenkant plakjes kaas leggen en de kaas iets laten smelten.
De pannenkoek garneren met cherrytomaatjes en basilicum.
Rode bieten met geitenkaas en gebakken aardappels.
Het blijft een favoriet van mij.
Voor 4 personen
800 gram rode bieten ca. 1 uur koken.
750 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie. Een snuf zout en kurkuma over strooien.
De bietjes schillen en grof raspen met een klein uitje.
2 eetlepels witte wijnazijn, snufje zout/peper en 1 eetlepels kokosbloesemsuiker toevoegen.
De bietjes nog even verwarmen en serveren met de aardappelblokjes en geitenkaas met walnoten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten