4 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, 1 theelepel kaneel, snufje gemberpoeder en een handje goji-bessen.
De pap al roerend aan de kook brengen. 1 minuut koken en de pap in een bord schenken.
1 eetlepel heel lijnzaad breken met bijvoorbeeld een staafmixer of in de blender.
Het lijnzaad over de pap strooien met een halve eetlepel kokosbloesem suiker.
Boekweitpannenkoek met kaas en ei
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met extra belegen kaas en een gebakken ei.
Garneren met rucola sla en een snuf kurkuma.
Aardappelblokjes met bloemkool en wortels
Voor 4 personen
750 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie met een snufje zout.
Een halve bloemkool en 4 grote wortels in kleine stukjes snijden.
Als de aardappelblokjes gaar zijn de bloemkool en wortel toevoegen en 5 minuten op een hoog vuur meebakken. 2 teentjes knoflook uitknijpen en door de groentes roeren.
Serveren met blokjes feta kaas en verse peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten