Beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, nufje zout, 1 theelepel verse geraspte kurkuma en gember, 1 scheutje olijfolie en water.
Pannenkoek bakken in de olijfolie beleggen met stukjes kaas en een gebakken ei. Een snuf kurkuma poeder over het ei strooien.
Garneren met een cherrytomaatjes en verse basilicum.
Kokospannenkoek met brie en walnoten
Een beslag maken van 1 eetlepel kokosmeel, 1 eetlepel boekweitmeel, nufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes brie en walnoten.
Wortel quinoa burger met snijbonen
100 gram quinoa koken in 200 ml. water met een snufje zout.
1 grote wortel en 1 prei raspen.
De gare quinoa er door roeren en even laten afkoelen.
Ondertussen de snijbonen schoonmaken en in stukjes snijden. De snijbonen beetgaar koken.
2 eieren, 4 eetlepels boekweitmeel, snufje zout/peper, 2 handjes walnoten en 1 handje gemengde noten door het quinoa mengsel roeren.
Met behulp van een kookring het beslag verdelen in 5 burgers en bakken in de kokosolie. In ca. 10 minuten bakken.
De wortel quinoa burgers serveren met in stukjes gesneden augurk en de snijbonen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten