Beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufj zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met koriandergeitenkaas en walnoten.
Appelpannenkoek
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, 1 theelepel kaneel, snufje gemberpoeder, scheutje olijfolie, amandelmelk en een halve in kleine plakjes gesneden appel.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
De pannenkoek dun insmeren met appelstroop. De andere helft van de appel raspen over de pannenkoek. Een snufje kaneel over de appelpannenkoek strooien.
Spitskool met spiegelei
Voor 4 personen
1 prei in reepjes snijden en met 1 gesnipperd teentje knoflook en rode peper fruiten in de kokosolie.
1 spitskool in reepjes snijden en mee roerbakken tot de spitskool beetgaar is.
Een snuf kurkuma, gemberpoeder en snufje zout toevoegen.
Afblussen met een scheut ketjap manis.
4 groentelepels gekookte quinoa door de groente roeren.
De spitskool opdienen met een spiegelei
Geen opmerkingen:
Een reactie posten