Wat eten we vandaag?....Bloemkool....Met een sausje?....Nee, we eten wat anders!....Vegetarisch en tarwe/graan vrij eten, dan leer je wel creatief koken.
maandag 15 december 2014
Volle yoghurt mengen met 1 eetlepel gebroken lijnzaad, 1 eetlepel kokosmeel en een klein scheutje ahornsiroop.
Zuurkool met paprikajus
Voor 4 personen
750 gram aardappels schillen en koken in water met een snufje zout.
Als de aardappels gaar zijn de zuurkool op de aardappels leggen en 2 minuten mee warmen.
Paprikajus:
1 rood uitje snipperen en fruiten in de kokosolie. 1 rode paprika in stukjes snijden en meebakken. Een snuf kurkuma, paprikapoeder en peper over strooien.
Afblussen met 100 ml. gekookt water en een scheutje olijfolie.
De zuurkool en de aardappels stampen en opdienen met de paprikajus.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten