1 ei roerbakken met zout en paprikapoeder.
Het ei door een restje macaroni roeren en garneren met gemengde noten en basilicum.
Bananen pannenkoek
1 rijpe banaan prakken met een snuf kaneel.
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water en de geprakte banaan.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en serveren met een dun laagje ahornsiroop en een snufje kaneel.
Paarse spruitjes met quinoa
Voor 3 à 4 personen
120 gram quinoa koken in 250 ml. water met een snufje zout koken.
Van 400 gram paarse spruitjes de onderkant afsnijden en de spruitjes in tweeën snijden.
1 ui, 1 teentje knoflook en 1 rode per snipperen en fruiten in de kokosolie.
De spruitjes toevoegen en 5 minuten roerbakken. 1 snuf kurkuma, gemberpoeder en een snufje zout toevoegen. Met de deksel op de pan en de warmtebron laag, zachtjes garen.
1 zuren appel in blokjes snijden en als de spruitjes beetgaar toevoegen en 2 minuten mee roerbakken.
En snuf kaneel over het gerecht strooien.
Serveren:
2 eetlepels quinoa in een bord scheppen en met behulp van de bolle kant van een lepel over het bord verdelen.
De spruitjes er over verdelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten