donderdag 4 december 2014

Yoghurt met lijnzaad en kokosmeel

1 eetlepel heel lijnzaad breken met behulp van een staafmixer of in de blender.

Het lijnzaad mengen met volle yoghurt en 1 eetlepel kokosmeel.

Garneren met 4 in plakjes gesneden aardbeien en een snuf kaneel.


Pannenkoek met honing-geitenkaas en amandelen

2 eetlepels boekweitmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water. De pannenkoek in de olijfolie bakken.

De pannenkoek beleggen met honing-geitenkaas en amandelen.


Spinazie met aardappelpuree

Voor 4 personen

500 gram aardappels schillen en koken in water met zout.
Als de aardappels gaar zijn, pureren met een scheutje amandelmelk en 1 eetlepel kokosolie. Op smaak brengen met zout en peper.

Ondertussen 4 eitjes hard koken.

1.000 gram spinazie kort koken en met behulp van een staafmixer fijnsnijden. Op smaak brengen met zout en peper.

De spinazie opdienen met de aardappelpuree en het gekookte eitje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten