Amandel, kaneel pannenkoek met rozijnen
1 ei goed klutsen met een snufje zout.
4 flinke eetlepels amandelmeel, een halve eetlepel kaneel, een snuf gemberpoeder en een handje rozijnen door het ei roeren.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
Beleggen met een klein scheutje ahornsiroop en een paar rozijnen.
Boekweitpap met veel fruit
4 eetlepels boekweitvlokken mengen met amandelmelk, flinke snuf kaneel en gemberpoeder.
De pap al roerden aan de kook brengen.
Als de pap stevig wordt de warmtebron uitdraaien.
1 banaan, 1 kiwi's schillen en in plakjes snijden en samen met 2 handjes blauwe bessen door de pap roeren. De warmte bron weer aanzetten. Een beetje amandelmelk toevoegen.
1 minuut doorwarmen. De pap in een bord serveren en garneren met 3 bramen.
Boekweitpap met veel fruit
4 eetlepels boekweitvlokken mengen met amandelmelk, flinke snuf kaneel en gemberpoeder.
De pap al roerden aan de kook brengen.
Als de pap stevig wordt de warmtebron uitdraaien.
1 banaan, 1 kiwi's schillen en in plakjes snijden en samen met 2 handjes blauwe bessen door de pap roeren. De warmte bron weer aanzetten. Een beetje amandelmelk toevoegen.
1 minuut doorwarmen. De pap in een bord serveren en garneren met 3 bramen.
Snijbonen met gebakken champignons en aardappels
Voor 4 personen
800 gram snijbonen in stukjes van 4 cm. snijden en koken in water met een snufje zout.
600 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie. Halverwege de baktijd 250 gram champignons in plakjes snijden en met de aardappelblokjes mee bakken. Een snuf kurkuma over de gebakken aardappels en champignons strooien.
De snijbonen serveren met de gebakken aardappelblokjes en champignons. Over het hele gerecht een handje sesamzaadjes strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten