Pannenkoek met geitenkaas, ei en tomaat
Snuf kurkuma, paprika poeder, zout, 2 eetlepels kokosrasp, 2 flinke eetlepels abrikozenjam en 4 eetlepels water toevoegen. De saus op een laag vuur ca. 15 minuten koken.
Een klein potje kikkererwten uit laten lekken en door de saus roeren.
Ondertussen 1 bloemkool in grove stukken snijden en beetgaar koken.
De bloemkool door de saus roeren en op smaak brengen met zout en peper en serveren met plakjes komkommer.
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met geitenkaas, gebakken ei en cherry tomaatjes.
Garneren met verse peterselie.
Bloemkool met kikkererwten in zoete tomatensaus.
2 uien snipperen en fruiten in de extra vergine kokosolie.
1 rode punt paprika en 6 tomaten in blokjes snijden en meebakken.
Bloemkool met kikkererwten in zoete tomatensaus.
2 uien snipperen en fruiten in de extra vergine kokosolie.
1 rode punt paprika en 6 tomaten in blokjes snijden en meebakken.
Snuf kurkuma, paprika poeder, zout, 2 eetlepels kokosrasp, 2 flinke eetlepels abrikozenjam en 4 eetlepels water toevoegen. De saus op een laag vuur ca. 15 minuten koken.
Een klein potje kikkererwten uit laten lekken en door de saus roeren.
Ondertussen 1 bloemkool in grove stukken snijden en beetgaar koken.
De bloemkool door de saus roeren en op smaak brengen met zout en peper en serveren met plakjes komkommer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten