Boekweitpannenkoek met kaas
Heel standaard pannenkoekje met kaas peterselie en een paar walnoten.
2 eetlepels boekweitmeel mengen meet 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.
Rode bieten
Rode bieten koken, raspen en op smaak brengen met witte wijnazijn, zout/peper, snufje suiker of kokosbloesemsuiker en een geraspt uitje.
Even opwarmen. De hoeveelheden naar behoefte. Gewoon met niet te veel beginnen, af en toe even proeven en eventueel een beetje toevoegen.
Serveren met een gekookte aardappel en honing-geitenkaas.
Rode bieten
Rode bieten koken, raspen en op smaak brengen met witte wijnazijn, zout/peper, snufje suiker of kokosbloesemsuiker en een geraspt uitje.
Even opwarmen. De hoeveelheden naar behoefte. Gewoon met niet te veel beginnen, af en toe even proeven en eventueel een beetje toevoegen.
Serveren met een gekookte aardappel en honing-geitenkaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten