3 eetlepels boekweitvlokken mengen met 100 ml. amandelmelk, 1 eetlepel kaneel en een handje rozijnen.
De boekweitvlokken een halfuurtje laten weken in de amandelmelk.
4 eetlepels volle yoghurt toevoegen en goed roeren.
1 eetlepel gebroken lijnzaad over strooien met een klein scheutje ahornsiroop.
Andijvie stamppot
Voor 4 à 5 personen
750 gram aardappels schillen en koken.
Een kropje andijvie wassen en in reepjes snijden.
1 rode paprika, 2 augurken en 1 sjalotje in blokjes snijden en door de andijvie scheppen.
4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, snufje zout/zwarte peper over sprenkelen en strooien en goed door mekaar scheppen.
Als de aardappels gaar zijn door de andijvie salade, met behulp van een mixer met deeghaken, roeren.
Eventueel serveren met geraspte kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten