Een flinke eetlepel kokosmeel mengen met 3 eetlepels yoghurt en 2 handjes blauwe bessen.
Allemaal restjes met een kokosmeelpannenkoek
Bijna allemaal restjes.
Rauwkost:
Klein stukje rode kool, 2 wortels en een lente uitje raspen en door mekaar roeren.
Een dressing maken van 2 theelepels mosterd (denk om de gluten), 2 eetlepels olijfolie en 4 eetlepels water. De dressing door de rauwkost roeren met een klein snufje zout.
Restje van gisteravond opwarmen.
Voor de kokosmeelpannenkoek 2 eetlepels kokosmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en kokosmelk.
De pannenkoek bakken in de kokosolie.
Kokosmeel bakt niet heel makkelijk. Voor het omdraaien kan je de pannenkoek het beste op een deksel laten glijden en dan omgedraaid in de pan leggen.
De pannenkoek beleggen met het opgewarmde restje van gisteravond en de rauwkost.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten