vrijdag 23 januari 2015

Kokosrasp pannenkoek met appelstroop

2 eetlepels boekweitmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie, water en 2 eetlepels kokosrasp.

De pannenkoek bakken in de olijfolie en dun besmeren met appelstroop.

Lekker met een kopje brandnetelthee.

 Pannenkoek met kaas en walnoten

Zelfde recept als hierboven alleen zonder de kokosrasp.

De pannenkoek beleggen met kaas en walnoten.

Rode bieten met feta-kaas en walnoten

700 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de olijfolie.

1.000 gram rode bieten, schillen, raspen en mengen met een klein geraspt uitje, 2 eetlepels witte wijnazijn, snufje zout/peper en 1 eetlepel kokosbloesem suiker.

De rode bieten serveren met de aardappelblokjes, walnoten en blokjes fetakaas.

Over het gerecht gedroogde peterselie strooien.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten