Pancake
2 eetlepels boekweitmeel, 1 kleine eetlepel kaneel, snuf gemberpoeder, snufje zout mengen.
1 ei, scheutje olijfolie en water toevoegen en goed roeren.
De pancake bakken in de extra vergine kokosolie.
De pancake bestrooien met kaneel.
Een klein scheutje ahornsiroop over de pancake schenken en pure chocolade over raspen.
Pannenkoek met kaas en verse gemberwortel
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes kaas.
1 cm. gemberwortel schillen en raspen over de kaas.
Pannenkoek met kaas en verse gemberwortel
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes kaas.
1 cm. gemberwortel schillen en raspen over de kaas.
Rode kool met aardappelpuree
Voor 4 personen
2 uitjes snipperen en fruiten in de extra vergine kokosolie.
1 middelgrote rode kool in reepjes snijden en samen met de uitjes bakken.
2 zure appels in blokjes snijden en meebakken.
2 eetlepels kaneel, 1 handje tijm en een snufje zout toevoegen.
Afblussen met een flinke scheut kokosmelk.
De deksel op de pan en op een lage warmtebron garen.
Ondertussen ca. 400 gram aardappels schillen en koken.
Als de aardappels gaar zijn, de aardappels stampen met ca. 100 ml. amandelmelk, 1 eetlepel kokosolie, een snuf zout/zwarte peper uit de molen.
De rode kool serveren met de aardappelpuree. Zwarte peper uit de molen over het gerecht strooien en een handje pijnboompitten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten