zondag 8 februari 2015


1 eetlepel kokosmeel en 1 eetlepel gebroken lijnzaad mengen met een schaaltje volle yoghurt.
Serveren met 2 handjes blauwe bessen.


Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.

De pannenkoek bakken in de olijfolie.
In twee helften snijden. Beleggen met kaas en de ene helft met plakjes tomaat en de andere helft met plakjes augurk.

Paksoi met Surinaamse rijst.

2 uien, 1 teentje knoflook snipperen, 2 cm. gember fijn snijden en fruiten in de kokosolie.

250 gram champignons en 1 plak rooktofu in plakjes snijden en meebakken.
Het wit van de paksoi in reepjes snijden en toevoegen met een snufje zout en 1 eetlepel kurkuma.

Ondertussen 200 gram Surinaamse rijst 15 minuten koken in water met een snufje zout.

Het groen van de paksoi in reepjes snijden en als laatste toevoegen en meebakken. Afblussen met 2 eetlepels ketjap.

De rijst afgieten en door de groentes roeren.

Serveren met een roerbak ei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten