Pannenkoek met appelstroop, kokosrasp en walnoten
Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met een laagje appelstroop, kokosrasp en walnoten.
Flensje met jam.
Een beslag maken van 1 eetlepel boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje amandelmelk.
Het flensje bakken in de olijfolie en beleggen met jam. Het flensje oprollen en nog een beetje jam op de opgerolde flensje smeren.
Flensje met jam.
Een beslag maken van 1 eetlepel boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje amandelmelk.
Het flensje bakken in de olijfolie en beleggen met jam. Het flensje oprollen en nog een beetje jam op de opgerolde flensje smeren.
Rode bieten met aardappelpuree en geitenkaas
Voor 4 personen
750 gram aardappels schillen en koken in water met een snufje zout.
Als de aardappels gaar zijn pureren met een scheutje amandelmelk, 1 eetlepel kokosolie en op smaak brengen met zout en zwarte peper.
Ondertussen 1 kilo gekookte rode bieten raspen. 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 klein geraspt uitje, zout en zwart peper door de rode bieten roeren en opwarmen.
De rode bieten serveren met de aardappelpuree, stukjes geitenkaas en walnoten.
Voor de niet vegetariër ook lekker met een gehaktbal.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten