vrijdag 6 februari 2015


Boekweitcrackers met biogardekaas en koriandergeitenkaas.

De crackers eerst dun beleggen met kokosolie. Garneren met plakjes kiwi.


Boekweitpannenkoek met notenpasta en banaan.

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie en amandelmelk.

De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met een laagje notenpasta en plakjes banaan.


Rode kool met pasta

2 uien snipperen en fruiten in de kokosolie. 2 appels schillen, in blokjes snijden en meebakken.
1 handje rozijnen, een flinke scheut kokosmelk, snufje zout en 1 eetlepel kaneel toevoegen.

Onder af en toe roeren gaar koken.

Ondertussen 250 gram boekweitmacaroni koken in water met een snufje zout.

De macaroni afgieten en door de groentes roeren.
Serveren met stukjes feta-kaas en walnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten