vrijdag 13 februari 2015

Pannenkoek met zachte geitenkaas en blauwe bessen



 Pannenkoek met ei, kaas en paprika


Per pannenkoek een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie en water.
De pannenkoek bakken in de olijfolie.

De eerste pannenkoek beleggen met zachte geitenkaas en blauwe bessen.
De tweede met een gebakken ei, plakjes geitenkaas en rode puntpaprika.



Spinazie met aardappelpuree en feta-kaas.

voor 4 personen

750 gram biologische aardappels koken in water met een snufje zout.
Als de aardappels gaar zijn met een scheut amandelmelk, snufje zout/zwarte peper en 1 eetlepel kokosolie stampen.

1.200 gram spinazie kort koken. Tot het begint te slinken. De spinazie afgieten en even met een staafmixer fijn maken. Op smaak brengen met zout en zwarte peper.

De spinazie serveren met de aardappelpuree, plakjes feta-kaas en walnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten