Volle yoghurt met 1 eetlepel kokosmeel, banaan en blauwe bessen.
Pittige spitskool met rijst en pinda's
Ik eet niet zo vaak pinda's, maar zo af en toe is het toch wel lekker.
Voor 3 à 4 personen
200 gram zilvervliesrijst koken in 400 ml. water met een snufje zout.
2 uien, 1 teentje knoflook en 2 cm. gemberwortel snipperen en fruiten in 2 eetlepels kokosolie.
1 spitskool en een halve rode peper in reepjes snijden en mee roerbakken.
Een eetlepel kurkuma en een snuf kerriepoeder en zout toevoegen.
Als de groentes zacht worden afblussen met 200 ml. amandelmelk en 2 eetlepels kokosrasp toevoegen.
In een apart pannetje 3 handjes pinda's roosteren met een snufje zout.
Als de rijst gaar is door de groentes roeren samen met de pinda's.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten