woensdag 18 februari 2015

Kokospannenkoek met appelstroop

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout, 1 ei, scheutje olijfolie, water en 1 eetlepel kokosrasp.

De pannenkoek bakken in de olijfolie.

Ruim appelstroop op de pannenkoek smeren. Een halve eetlepel kokosrasp over strooien en over de kokosrasp een snuf kaneel. Als laatste een handje walnoten over de pannenkoek verdelen.




Spruitjes

Voor 3 personen

500 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie. Een snuf zout en een flinke snuf kurkuma over strooien.

Een gele paprika in blokjes snijden en meebakken.

500 gram spruitjes schoonmaken, door midden snijden en 3 minuten koken. Na de 3 minuten gelijk afgieten.

Als de aardappels gaar zijn de spruitjes toevoegen en nog even doorwarmen.

Serveren met stukjes feta-kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten