Pannenkoek met gesmolten kaas en basilicum
2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water mengen.
De pannenkoek bakken in de olijfolie, omdraaien en de pannenkoek in de pan beleggen met plakjes extra belegen kaas. De warmte bron laag zetten, zodat de kaas kan smelten.
Serveren met verse basilicum.
Chocolade pap
4 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, flinke snuf kaneel, 1 banaan en 2 handjes rozijnen.
De pap al roerend aan de kook brengen. Ondertussen 2 blokjes pure chocolade toevoegen. Goed blijven roeren.
Als de pap de gewenste dikte heeft in een bord scheppen of gieten.
Serveren met een handje walnoten.
Chocolade pap
4 eetlepels boekweitvlokken mengen met ruim amandelmelk, flinke snuf kaneel, 1 banaan en 2 handjes rozijnen.
De pap al roerend aan de kook brengen. Ondertussen 2 blokjes pure chocolade toevoegen. Goed blijven roeren.
Als de pap de gewenste dikte heeft in een bord scheppen of gieten.
Serveren met een handje walnoten.
Snijbonen met rijst
Voor 3 personen
250 gram zilvervlies rijst koken in water met een snufje zout.
1 ui snipperen en samen met 2 rode puntpaprika's, 250 gram champignons en 1 tomaat fruiten in 2 eetlepels kokosolie.
1 eetlepel kurkuma en Italiaanse kruiden toevoegen.
400 gram snijbonen in stukjes snijden en beetgaar koken in water met een snufje zout.
De snijbonen toevoegen aan de roerbakgroentes en op smaak brengen met peper en zout.
De groentes serveren met de rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten