Volle yoghurt met blauwe bessen en de laatste plakjes van het brood van gister belegd met kokosolie.
Gemberpannenkoek.
2 eetlepels boekweitmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie, water en vers geraspte gember en kurkuma.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met kaas en een gebakken ei.
Lekker met een restje soep van gisteravond.
Gemberpannenkoek.
2 eetlepels boekweitmeel mengen met 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie, water en vers geraspte gember en kurkuma.
De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met kaas en een gebakken ei.
Lekker met een restje soep van gisteravond.
Witlofsalade met aardappelpuree
Voor 4 personen
500 gram aardappels schillen, koken in water met zout.
Als de aardappels gaar zijn de aardappels stampen met ca. 150 ml. amandelmelk, 1 eetlepel kokosolie, zout en peper.
Witlofsalade:
De harde kern van 4 stronken witlof er af snijden en de witlof in reepjes snijden.
4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, snufje zou/peper, 1 eetlepel kokosbloesemsuiker toevoegen en goed mengen.
1 bosuitje snipperen,
een halve groene paprika in kleine blokjes snijden,
4 eieren hard koken,
75 gram kaas in kleine blokjes snijden.
2 eieren en de andere ingrediënten door de witlof scheppen.
De witlofsalade serveren met een handje walnoten, de aardappelpuree, en een half ei.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten