maandag 2 februari 2015

yoghurt met kokosmeel en appelstroop 

1 kommetje volle yoghurt mengen met 1 eetlepel kokosmeel. Goed roeren.
1 flinke theelepel appelstroop door de yoghurt roeren en serveren met walnoten.


Pannenkoek met tomaat

Een beslag maken van 2 eetlepels boekweitmeel, 1 ei, snufje zout, scheutje olijfolie en water.

De pannenkoek bakken in de olijfolie en beleggen met plakjes kaas, tomaat en bestrooien met gedroogde oregano.


Roerbak spruitjes 

Voor 4 personen

850 gram aardappels schillen, in blokjes snijden en bakken in de kokosolie. 400 gram spruitjes schoonmaken en in vieren snijden. Samen met de aardappels verder bakken.
Een halve groene paprika en een rode punt paprika in blokjes snijden en meebakken. 1 teentje knoflook boven de groentes uitknijpen.

In een apart pannetje 250 gram in plakjes gesneden champignons bakken in de kokosolie.
Afblussen met 2 eetlepels sojasaus.
De gebakken champignons bij de andere groentes verder bakken.
Op smaak brengen met zout, peper en 1 eetlepel kurkuma.

Het gerecht is klaar als de aardappelblokjes gaar zijn.
Serveren met stukjes feta-kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten